Op 10 november is het de dag van de Mantelzorg . Op 11 november 2019 is het massageteam van Both Hands te gast in het zorgcentrum Meerleven te Bennebroek. Deze massagedag heeft de intentie om mantelzorgers eens in het zonnetje te zetten. Het is een massage voor ouder en mantelzorg(st)er, waarin zij beiden op hetzelfde moment de massage mogen ontvangen. Dat is zo fijn, omdat mantelzorgers nogal de neiging hebben om zichzelf op het tweede plan te zetten. Nu is het even samen genieten van welverdiende aandacht!

Wordt je hier ook blij van, spreekt dit initiatief jou aan en zou je ook wel deel uit willen maken van het team, kijk dan op de site van Both Hands voor informatie en voor de workshop. Zorginstellingen met interesse voor dit project, dat veel toepassingen kent, kunnen contact opnemen met Eric Both van Both Hands.