Oudercare heeft de afgelopen periode incidenteel massages gegeven aan ouderen die verblijven in Zorgcentrum Het Reinaldahuis van Woonzorg Nederland. Dit is bijzonder enthousiast ontvangen door bewoners en de vraag ontstond of dat niet vaker plaats kon vinden. De vitaliteitscoach van het Centrum heeft dit opgepakt. Er is namelijk steeds meer behoefte aan 1 op 1 aandacht voor ouderen. In het bijzonder de ouderen die te maken hebben met een gevorderd stadium van Alzheimer, kunnen groepsactiviteiten niet goed meer volgen. Deze activiteiten creëren dan juist onrust. De aandacht die deze mensen nodig hebben, kan door allerlei redenen niet goed gegeven worden. Aandacht die de vrijwilligers van oudercare met de hand- onderarmmassage wel kunnen bieden. De komende maanden is Oudercare gevraagd om 1 keer per 3 weken de bewoners die het echt nodig hebben massage te geven. Een mooie erkenning voor het project!