Ondersteuning van Rotary Club Zandvoort voor Oudercare! Ik heb het project Oudercare mogen pitchen bij de Rotary Club Zandvoort. Dat is bijzonder enthousiast ontvangen! Dit enthousiasme heeft geleid tot het mogelijk maken van een workshop hand- onderarmmassage voor 10 vrijwilligers in Zandvoort. Daarvoor is samenwerking gezocht en gevonden met Pluspunt Zandvoort. Stichting Pluspunt Zandvoort is heel verrast en blij vanwege deze mooie samenwerking. Vrijwilligers die al actief zijn met ouderen worden in de gelegenheid gesteld om deze prachtige tool in handen te krijgen. De workshop vindt waarschijnlijk plaats eind november. Zeker weten dat heel veel mensen hier blij van worden! De krant in Zandvoort zal aandacht besteden aan deze samenwerking en aan het project. Weer een mooie gelegenheid om het project onder de aandacht te brengen. Bedankt Rotary Club Zandvoort!