Op 28 maart is er weer een mogelijkheid om deel te nemen aan de workshop Hand- onderarmmassage. Zo langzamerhand kunnen er weer wat activiteiten plaats vinden. Aan massage is op dit moment enorm veel behoefte, maar het is ook zo fijn om dit nu te leren. Samen in contact zijn en beleven. Met deze workshop ben je er echt helemaal even uit. Deze workshop geeft je een tool in handen, die je bovendien kan toepassen op huisgenoten en bijvoorbeeld ouderen. Na deelname ben je ook welkom om mee te doen met een van de mooie projecten van de Stichting Massage voor de Zorg.

We oefenen op elkaar, maar als je vanwege Corona liever een eigen model meeneemt, dan is dat prima. Kleine groepjes van max 12 mensen (incl. model)

Verder ben je bij deelname gezond, dus geen verkoudheid, hoesten of koorts

Aanvang 19.30 – 21.30 Kosten €45,- vooraf te betalen. Na opgave stuur ik een bevestiging met informatie over de betaling. Neem zelf even een handdoek mee. Meer informatie over de workshop zelf, kan je vinden op de pagina workshop handmassage