Op 5 september is er weer een mogelijkheid om deel te nemen aan de workshop Hand- onderarmmassage. Het geven van een massage levert jezelf ook heel veel op. Het zorgt voor balans in jezelf en geeft energie! Dat zijn de reacties die ik veel hoor. Je komt op een unieke wijze in contact met een ander en dat leidt tot verrassende ontmoetingen. Samen in contact zijn en beleven. Met deze workshop ben je er echt helemaal even uit. Je leert de massage in een ontspannen sfeer. Zonder druk! Deze workshop geeft je een tool in handen, die je kan toepassen op huisgenoten, maar ook op bijvoorbeeld ouderen. Als je daar interesse voor hebt, dan ben je na deze workshop welkom om mee te doen met een van de mooie projecten van de Stichting Massage voor de Zorg.

We oefenen op elkaar in kleine groepjes van max 12 deelnemers

Aanvang 19.30 – 22.00 Kosten €45,- vooraf te betalen. De workshop is inclusief instructieboek en een flesje massageolie. Na opgave stuur ik een bevestiging met informatie over de betaling. Meer informatie over de workshop zelf, kan je vinden op de pagina workshop handmassage